Bouw & vastgoed

De branche: De sector bouw houdt zich met name bezig met het produceren van woningen en andere bouwwerken, terwijl de de vastgoedsector bedrijven verenigt die vastgoed promoten, of die de rol van bemiddelaar vervullen bij de aankoop, verkoop of verhuur voor derden, of instaan voor het beheer van vastgoed.

Dat de bouwbranche één van de sectoren is waar de gevolgen van de huidige economie het grootst zijn, is algemeen bekend. De bouw heeft het nog steeds zwaar. Het aantal faillissementen neemt helaas nog niet af.

De ondernemer: Bij veel bouwbedrijven is de opdrachtportefeuille slecht gevuld, maar lopen de kosten gewoon door. Hierdoor staan marges onder druk en bent u als ondernemer genoodzaakt om reserves aan te spreken. U richt zich als bouw- of vastgoedondernemer dan ook continu op het realiseren van kostenbesparingen en het optimaliseren van uw bedrijfsvoering.  

Finergie: Met onze expertise op financieel, fiscaal en administratief gebied  en met een uitgebreid netwerk, kunnen wij u advies en ondersteuning bieden. Dit geeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van de kansen die de markt biedt. Samen met u kijken we verder dan de maandrapportages. De vraag is: hoe kunt u uw bedrijf sterker maken? Welke strategische stappen kunt u het beste nemen?

Finergie kan u adviseren en ondersteunen!

  • Ondersteuning bij inleen en keten aansprakelijkheid
  • Adviseren BTW aspecten in bouwactiviteiten aan- en verkoop van onroerend goed
  • Begeleiding van financieringsaanvraag
  • Ondersteuning bij voeren van een projectadministratie / voor- en nacalculatie
  • Ondersteuning bij aangaan van samenwerkingsverbanden / consortiums

    Jan Deckersstraat 32-34, 5591 HS  Heeze      -      Postbus 149, 5590 AC Heeze      -      T 040-2240000      -      F 040-2240723      -      info@finergie.nl