Gezondheidszorg

De branche: Door onder andere de vergrijzing en een toename van het aantal chronisch zieken in Nederland, neemt de vraag naar zorg steeds meer toe. De gezondheids- en welzijnszorg is hierdoor een belangrijke en grote sector in de Nederlandse economie. Het behouden van een goede positie binnen de zorgmarkt vormt een steeds grotere uitdaging voor zorginstellingen. Hierdoor worden zorgorganisaties eerder en meer op resultaten en verantwoordelijkheden aangesproken. Dit vraagt om een andere wijze van afstemming van organisatiedoelstellingen en informatievoorziening op zowel strategisch, operationeel als tactisch niveau.  

Als medische beroepsbeoefenaar heeft u een dubbele doelstelling. De professionele zorg voor uw cliënt staat centraal, maar tegelijkertijd besteedt u aandacht aan het realiseren van productinnovaties, digitalisering en het waarborgen van de kwaliteit. U hebt onder meer te maken met wet- en regelgeving en afspraken met verzekeraars. De overheid kort op de budgetten, de concurrentie neemt toe en tegelijkertijd wordt de zorgconsument steeds kritischer.  

Finergie: Wij kunnen u als medisch specialist of zorginstelling met vragen over rechtsvormen of administratie, een compleet inzicht in uw bedrijfsvoering geven door onder andere het verzorgen van begrotingen en liquiditeitsoverzichten. Tevens kunnen wij u helpen bij uw financiële administratie, specifieke belastingregels zoals de BTW in de zorg, en advies over uw financiële toekomst zowel zakelijk als privé. Wij helpen u vooruit te kijken.

 

Advies en ondersteuning nodig?

  • Ondersteuning bij BTW vraagstukken
  • Ondersteuning bij assurance-vraagstukken
  • Fiscale en juridische optimalisatie bedrijfsstructuur
  • Advisering bij gezamenlijke kostenmaatschap
  • Begeleiding bij maatschapovereenkomsten

    Jan Deckersstraat 32-34, 5591 HS  Heeze      -      Postbus 149, 5590 AC Heeze      -      T 040-2240000      -      F 040-2240723      -     info@finergie.nl