Horeca & Recreatie

De branche: De horeca- en recreatiebranche kent een grote verscheidenheid aan ondernemingen, en speelt een belangrijke rol in onze ontspanning en vrijetijdsbesteding. In deze sector is het van belang om snel te reageren op eventuele wisselende omstandigheden die invloed hebben op de markt van vraag en aanbod.    

De ondernemer: Mensen gaan steeds kritischer om met hun tijd- en geldbesteding. U wilt als ondernemer in de branche horeca en recreatie, kwaliteit en gastvrijheid blijven bieden. Voor u is vernieuwing daarom onderdeel van uw dagelijkse bedrijfsvoering geworden. Dat kost tijd en geld. Tegelijkertijd staan de prijzen en dus uw rendement onder druk.  

Finergie: Wij volgen marktontwikkelingen op de voet en maken de vertaalslag van ontwikkelingen naar kansen voor uw bedrijf. U krijgt van ons adviezen waar u als ondernemer direct mee aan de slag kunt. Ook gaan we op zoek naar mogelijkheden bij het realiseren van kostenbesparingen op bijvoorbeeld financieel of fiscaal gebied. Wij helpen u als horeca- en recreatieondernemer onder meer bij organisatorische vraagstukken, aanvraag van bankkredieten, periodiek cijfermatig inzicht, personeelszaken en algemeen management. Wij kunnen u ook begeleiden bij de aankoop en eventuele verkoop van uw onderneming.

 

Wat kan Finergie voor u doen?

  • Ondersteuning bij financieringsaanvraag
  • Optimale inrichting van uw financiële administratie / managementinformatie
  • Begeleiding bij aangaan samenwerking inkoopcombinatie / franchiseformule
  • Benchmarking o.a. brutowinstmarge, omzet per fte, omzet per m2
  • Advisering bij keuze payroll / eigen personeel
  • Advisering bij investeringsbeslissingen

    Jan Deckersstraat 32-34, 5591 HS  Heeze      -      Postbus 149, 5590 AC Heeze      -      T 040-2240000      -      F 040-2240723      -      info@finergie.nl