Technologie

De branche: In de technologiesector in Nederland zijn veel bedrijven actief. Binnen de Technologie, Media en Telecom volgen de ontwikkelingen elkaar snel op en hebben een enorme invloed op het dagelijks leven, zowel zakelijk als privé. Deze sector kenmerkt zich door de grote verscheidenheid aan nichemarkten en haar innovatieve karakter. Optimalisatie van bedrijfsprocessen, productinnovatie en klantgericht ontwikkelen en produceren zijn hier een aantal goede voorbeelden van. 

De ondernemer: Er wordt van u als ondernemer verwacht dat u voldoet aan complexe regelgeving, wat gevolgen heeft voor het bepalen van uw strategie en de keuzes die u maakt. Dit heeft direct impact op het resultaat van uw onderneming. Dagelijks maakt u afwegingen en beslissingen om de juiste richting te bepalen en kansen te benutten die zich voordoen. U zult constant moeten ontwikkelen om concurrerend te blijven.  

Finergie: Wij kunnen u adviseren en helpen bij het aanpakken van vraagstukken zoals het tot uiting brengen van uw innovatieve ideeën. En hoe u ondanks beperkte financieringsmogelijkheden en de strenge regels uw rendement behaalt. Samen met u gaan wij op zoek naar oplossingen die bij uw organisatie passen.

Wij kunnen u ondersteunen en begeleiden bij:

  • Ondersteuning bij WBSO / RDA aftrek en toepassing van de innovatie box
  • Advisering bij waardering en toepassing immaterieel vast actief
  • Begeleiding bij toetreding van participanten
  • Begeleiding bij het opzetten van de juiste financieringsstructuur met o.a. techno krediet
  • Begeleiding bij exit strategie / verkoop van de onderneming

    Jan Deckersstraat 32-34, 5591 HS  Heeze      -      Postbus 149, 5590 AC Heeze      -      T 040-2240000      -      F 040-2240723      -     info@finergie.nl