Uitzenden / detacheren

De branche: De inzet van flexibele arbeidskrachten speelt in bedrijven een steeds belangrijkere rol. Flexibel personeel is bijna niet meer weg te denken uit onze huidige economie. Er zijn diverse soorten arbeidsovereenkomsten mogelijk. Zoals bijvoorbeeld uitzendarbeid, detacheren of payrolling.  

Een uitzendbureau biedt flexibele banen aan uitzendkrachten. Het uitzendbureau is de hierbij de werkgever van de uitzendkracht.

Een detacheringsbureau daarentegen is een bedrijf dat zelf mensen in dienst neemt. Tegen een vergoeding worden werknemers tijdelijk bij andere bedrijven of organisaties ingezet om te werken.

In beide gevallen kan er voorzien worden in de behoefte aan tijdelijke extra capaciteit ingeval van ziekte, vervanging, (seizoens)drukte of specialisten voor een bepaald project. 

Finergie: We kunnen u ondersteunen bij het maken van kostprijsberekeningen en helpen om uw rendement te verbeteren en geven advies bij strategische keuzes. Kortom, we helpen u als ondernemer om succesvol te zijn!

 

Wat kan Finergie voor u doen?

  • Begeleiding bij bewaken wet ketenaansprakelijkheid
  • Benchmarking o.a. met marge per fte, omzet per accountmanager
  • Begeleiding bij toepassing van juiste CAO en voorwaarden
  • Verstrekken controleverklaring bij inlenen van personeel en bestede scholingskosten
  • Begeleiding bij het juridisch splitsen van activiteiten

    Jan Deckersstraat 32-34, 5591 HS  Heeze      -      Postbus 149, 5590 AC Heeze      -      T 040-2240000      -      F 040-2240723      -     info@finergie.nl