Zakelijke dienstverlening

De branche: De sector zakelijke dienstverlening is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Deze bestaat uit diverse deelsectoren. Het verwachte economische herstel in de komende jaren vormt een positieve factor voor de marktontwikkeling in de zakelijke dienstverlening.  

De dienstverlener: Als zakelijke dienstverlener levert u een dienst of pakket van diensten aan een andere partij. Met de internetontwikkelingen, digitalisering en professionalisering speelt u steeds vaker actief in op de ontwikkelingen in de markt en draagt u op deze manier bij aan de verdere groei van de zakelijke dienstverlening. Het is voor u belangrijk dat u met uw specialisme of expertise een toegevoegde waarde voor uw klanten kunt zijn.

Finergie: Wij hebben veel ervaring in de zakelijke dienstverlening en kunnen u adviseren en ondersteunen op economisch en fiscaal gebied. Hierbij staat uw organisatie centraal en zorgen wij ervoor dat u de juiste ondersteuning krijgt om succesvol te kunnen ondernemen. Zo kunnen we gezamenlijk nadenken over de verbetering van uw rendement, kostprijzen (her)berekenen en processen efficiënter inrichten.

Wat kan Finergie voor u doen?

  • Optimale inrichting van uw financiële administratie / management informatie
  • Benchmarking o.a. marge per fee earner
  • Rapportering aan het Bureau Financieel Toezicht
  • Verstrekken controleverklaring bij omzet
  • Advisering van BTW aspecten
  • Begeleiding bij het juridisch splitsen van activiteiten

    Jan Deckersstraat 32-34, 5591 HS  Heeze      -      Postbus 149, 5590 AC Heeze      -      T 040-2240000      -      F 040-2240723      -     info@finergie.nl