Ons team

Finergie Accountants & Belastingadviseurs, onderscheidt zich door een persoonlijke benadering en een doortastende, creatieve aanpak richting haar cliënten.
Wij willen u graag goed kennen, persoonlijk maar uiteraard ook zakelijk.

Het team van Finergie Accountants & Belastingadviseurs bestaat uit de volgende professionals.
Wij stellen ons graag aan u voor:

R.J.C.A. (Rob) van Oort AA (Partner)

E-mail: rob@finergie.nl

Rob, is als mede oprichter van Finergie Accountants & Belastingadviseurs, fulltime verbonden aan Finergie sinds 2001. Hij heeft als zelfstandig adviseur een brede ervaring op het gebied van bedrijfseconomische en fiscale advisering bij een divers klantenpakket. Rob is (pro) actief in de begeleiding van ondernemers in het MKB op financieel, administratief, fiscaal, juridisch en automatiseringsgebied (voornamelijk met Afas Software). Rob kenmerkt zich door met een gezonde no-nonsense instelling en met veel dynamiek en enthousiasme, veel  waarde toe te voegen aan uw onderneming.  

M.H.J. (Mehdi) Broeren AA (Partner)
E-mail: mehdi@finergie.nl

Mehdi, partner, is verbonden aan Finergie Accountants & Belastingadviseurs sinds 2006. Hij heeft een brede ervaring op het gebied van bedrijfseconomische en fiscale advisering bij een divers klantenpakket. Zowel ondernemingen als vermogende particulieren. De nadruk ligt op de mkb-praktijk met al zijn diversiteiten. Mehdi heeft zowel ervaring bij middelgrote accountantskantoren (4 jaar) als bij één van de big four kantoren (ruim 7 jaar). Na enkele jaren als manager van de mkb-afdeling van een big four-kantoor te hebben gewerkt achtte hij de tijd rijp om op een eigenwijze, no-nonsense manier zijn cliënten te gaan bedienen. 

J.A.M. (Ronnie) Wijnen AA (Partner)
E-mail: ronnie@finergie.nl

Ronnie, partner, sinds eind 2007 verbonden aan Finergie Accountants & Belastingadviseurs. Bij een middelgroot en een kleinschaliger accountantskantoor in de regio Eindhoven heeft hij vanaf 2003 veel ervaring opgedaan. Bij Finergie heeft Ronnie door het persoonlijk contact en het meedenken met ondernemers een vertrouwensrelatie met diverse cliënten opgebouwd. Ronnie is een betrokken, deskundige en betrouwbare relatiebeheerder voor u en uw onderneming.

P.A.J. (Eric) van Heugten (Partner)
E-mail: eric.van.heugten@finergie.nl

Eric, partner, sinds 2008 verbonden aan Finergie Accountants & Belastingadviseurs. Hij heeft vanaf 2000 veel ervaring opgedaan bij twee middelgrote accountantskantoren in de regio Eindhoven. Vanuit een brede deskundigheid verricht Eric naast het standaard jaarwerk, klantgericht advieswerk wat onder te verdelen valt in de segmenten: bedrijfseconomisch, fiscaal en administratief. Hij begeleidt en adviseert cliënten in de ontwikkeling van zijn of haar bedrijf. Binnen Finergie is hij samen met Mehdi verantwoordelijk voor de vaktechnische ontwikkeling van ons kantoor.

K. (Karin) Cox (Partner)

E-mail: karin@finergie.nl 

Karin, partner, sinds 1 januari 2010 verbonden aan Finergie Accountants & Belastingadviseurs. Daarvoor heeft zij als assistent controller gewerkt bij een multinational. Karin is nauw betrokken bij advieswerkzaamheden en verzorgt samenstel- en aangifte-werkzaamheden. Zij is een gedreven relatiebeheerder die u graag van dienst wil zijn.

H.W.J. (Eric) Steeghs 

Eric, heeft samen met Rob van Oort in 2001, Finergie Accountants & Belastingadviseurs opgericht en is tevens sinds de oprichting fulltime verbonden aan Finergie. Hij heeft als zelfstandig adviseur een brede ervaring op het gebied van bedrijfseconomische en fiscale advisering bij een divers klantenpakket. Eric heeft ervaring opgedaan bij zowel kleine als middelgrote regionale accountantskantoren en daarmee een brede ervaring opgebouwd op diverse gebieden. Eric is praktisch ingesteld en staat met veel enthousiasme zijn klanten bij in de dagelijkse praktijk. 

J.H.J. (Johan) Vossen AA RB

Johan is zijn werkzaamheden bij Finergie gestart per 1 april 2011. Hij is sinds 2002 werkzaam in de accountancy en heeft ervaring opgedaan bij een klein en een middelgroot accountantskantoor in de regio Eindhoven. De werkzaamheden die Johan bij Finergie verricht zijn divers. U kunt bij hem terecht voor het samenstellen, beoordelen en advisering van de jaarrekeningen, maar ook voor vragen over uw aangifte inkomstenbelasting, omzetbelasting en vennootschapsbelastingen en andere vraagstukken.

P.A.H. (Patrick) Mennen AA

Met ingang van 1 november 2015 is Patrick gestart bij Finergie Accountants & Belastingadviseurs. Hij is zijn loopbaan in april 2004 begonnen bij een klein accountantskantoor in de regio Helmond. Per 1 januari 2009 is het kantoor samengegaan met een groter accountantskantoor in Helmond. Na deze fusie bestond het kantoor uit ca. 60 medewerkers met verschillende vestigingen. Patrick was voornamelijk werkzaam in de samenstelpraktijk. Daarnaast was hij teamleider van de afdeling Administratie en verzorgde hij de planning en de aansturing van de afdeling. Tevens was hij relatiebeheerder van diverse klanten in het MKB. In juli 2011 heeft Patrick zijn titel Accountant-Administratieconsulent (AA) behaald. 

M. (Michel) Lasaroms 

Michel is per 1 februari 2012 in dienst getreden bij Finergie. Na de opleiding Accountancy, heeft Michel ook de post HBO AA-opleiding in januari 2014 met succes afgerond. Ervaring in de accountancy heeft hij opgedaan tijdens twee stages. Eén bij een klein kantoor met circa 6 werknemers, en één bij een middelgroot kantoor met circa 130 werknemers. Diversiteit in werkzaamheden, contact met collega’s en klanten en de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen, zijn zaken die Michel erg aanspreken in de accountancy. Met zijn enthousiasme draagt hij binnen Finergie graag zijn steentje bij.

J.F.W. (Jasper) Scheepers 

Jasper is per 1 oktober 2014 in dienst gekomen bij Finergie als beginnend assistent accountant. Het theoretische gedeelte van de Post HBO AA opleiding heeft hij in januari 2017 behaald en rond dit momenteel af met een jaar praktijkopleiding. De werkzaamheden van Jasper bestaan onder andere uit: het samenstellen van jaarrekeningen, prognoses, het opstellen van tussentijdse cijfers en fiscale aangiften, Samen met zijn collega’s staat Jasper graag voor u als ondernemer klaar.

C.J.M. (Carlijn) van Lierop  

Carlijn is medio februari 2016 in dienst gekomen bij Finergie als beginnend assistent accountant. Momenteel zit zij in haar laatste jaar theorie van de opleiding POST bachelor HBO Accountancy bij Full Finance. Haar werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het samenstellen van jaarrekeningen, het invullen van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting, het opstellen van tussentijdse cijfers en het boeken van cliënten administraties. Samen met haar collega's staat Carlijn graag voor u klaar.

N. (Nick) Vieveen 

Nick is in september 2015 begonnen met zijn afstudeerstage bij Finergie. Nadat hij de opleiding Accountancy bij de Fontys Hogeschool in Eindhoven succesvol heeft afgerond, volgt hij nu de POST bachelor HBO Accountancy bij Full Finance. Per 1 februari 2016 is Nick in dienst getreden bij Finergie als beginnend assistent accountant. Zijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het inboeken van administraties van cliënten, het samenstellen van jaarrekeningen en het doen van aangiften inkomstenbelasting. Samen met zijn collega’s staat Nick graag voor u klaar om u als ondernemer zo goed mogelijk van dienst te zijn.

M. (Michelle) Laveaux MSc

Michelle maakt sinds 4 september 2017 deel uit van het team van Finergie. Na het afronden van haar studie fiscale economie aan de Universiteit van Tilburg volgt zij nu de deeltijdopleiding Accountancy met als doel op korte termijn te starten met de opleiding Post Bachelor MKB accountant. Michelle vervult binnen Finergie een combinatiefunctie waarbij ze zich voornamelijk bezighoudt met administraties inboeken, jaarrekeningen opstellen, aangiften verzorgen en andere fiscale werkzaamheden. Zij adviseert u graag op zowel het gebied van accountancy als fiscaliteit.  

A.E.M. (Anneke) Hurkmans

Per 1 december 2017 maakt Anneke deel uit van het team van Finergie. Na het afronden van haar MBO 4 diploma is zij 5 jaar werkzaam geweest bij een groothandel in bouwmaterialen. Hier heeft Anneke veel administratieve ervaring opgedaan. In de nieuwe uitdaging bij Finergie houdt zij zich voornamelijk bezig met het up-to-date houden van vele klantadministraties. Tevens is Anneke betrokken bij het voorbereiden van belasting aangiften. Zij kijkt er naar uit om u te mogen ondersteunen op administratief gebied dan wel om u persoonlijk op kantoor te mogen ontmoeten.

 

T. (Thijs) van Lierop 

Na zijn stage in 2016/2017 en de afstudeerstage in 2018 bij Finergie is Thijs per 1 juli 2018 in dienst gekomen. Momenteel rondt hij de studie Accountancy aan de Avans Hogeschool te 's-Hertogenbosch af en gaat hij aansluitend starten met Post HBO Accountancy. De werkzaamheden van Thijs bestaan voornamelijk uit het verzorgen/begeleiden van strak geautomatiseerde administraties van clienten, het samenstellen van jaarrekeningen en het mede verzorgen van aangiftes inkomsten-, omzet- en vennootschapsbelasting.

F.B. (Floor) van den Hurk

Floor is sinds november 2009 werkzaam bij Finergie. Samen met Justa is zij verantwoordelijk voor het secretariaat bij Finergie. Floor heeft veel ervaring opgedaan bij haar vorige werkgevers. Met een veelzijdig takenpakket draagt zij de zorg voor het in goede banen leiden van de dagelijkse gang van zaken binnen het office management van Finergie. Floor is het eerste aanspreekpunt aan de telefoon en bij binnenkomst. Zij is u graag behulpzaam op dinsdag, woensdag en donderdagochtend. 

J.H. (Justa) Reuvekamp Gille 

Justa is vanaf december 2010 in dienst bij Finergie. Samen met Floor is zij verantwoordelijk voor het secretariaat bij Finergie. Justa heeft sinds 1990 veel ervaring opgedaan als directiesecretaresse / officemanager bij verschillende soorten bedrijven. Met een veelzijdig takenpakket draagt zij zorg voor het in goede banen leiden van de dagelijkse gang van zaken binnen het office management van Finergie. Op maandag, donderdag en vrijdag helpt Justa u graag verder. 

    Jan Deckersstraat 32-34, 5591 HS  Heeze      -      Postbus 149, 5590 AC Heeze      -      T 040-2240000      -      F 040-2240723      -      info@finergie.nl